Reserveren

Hoe maken 4 vrouwen en 2 mannen elkaar kapot? Hoe maken ze elkaar af, enkel met woorden? Door elkaars verleden op te rakelen.

De relatie van middenklassers Agnes en Tobias, beiden van middelbare leeftijd, is niet meer wat ze geweest is. De inwonende hilarische en hysterische tante Claire, zuster van Agnes en zwaar alcoholiste, die iedereen wil doen geloven dat dat niet zo is, maakt er de gehavende relatie van Tobias en Agnes er niet beter op. Komen daar nog eventjes Harry en Edna op bezoek, beste vrienden van Toby en Agnes.Ze hebben beslist te komen logeren omdat ze “bang” zijn? Bang waarvoor? Het verbale steekspel wordt nog op scherp gezet als dochter Julia, na haar 4e gestrande huwelijk ook nog eens langskomt bij pa en ma, en haar ondertussen bezette (kinder)-kamer weer komt opeisen.

Er ontstaan heftige ‘woordgevechten’ tussen de 6 spelers, maar de plooien worden langzaam glad gestreken, niet in het minst door de spitsvondige, vaak komische, tussenkomsten van dag en nacht zuipende tante Claire. Iedereen herneemt zijn gewone leventje, geduldig wachtend op… de volgende ronde…

De voorstellingen vinden plaats in Cultuurhuis de Suite, Burgerhoutsestraat 23 in Roosendaal.

Regie: Peter Jonckheer
Tekst: Edward Albee

Kaarten voor onze productie "Een wankel evenwicht" kunt reserveren via de bestelknoppen hieronder of ga naar de reserveringspagina. De entree bedraagt € 15,00 (incl. een kopje koffie of thee). In verband met het beperkt aantal plaatsen per voorstelling verzoeken wij u om tijdig aan te melden. Bij het bestellen van de kaarten ontvangt u een reserveringsbewijs per e-mail. De kaarten liggen dan voor aanvang van de voorstelling voor u klaar. Betaling gebeurt ook voor aanvang van de voorstelling. U kunt contant betalen of met PIN.

Komt u er niet uit? Neem dan telefonisch contact op met 06-26546652 (Merijn Backx).

2018 - Een wankel evenwicht