De Roosendaalse Comedie

Toneelvereniging De Roosendaalse Comedie bestaat sinds 1946 en maakt theater op steeds weer andere verrassende locaties in Roosendaal. Door iedere productie met een andere professionele regisseur te werken proberen we ieder jaar weer een unieke voorstelling neer te zetten. Geen enkel genre is ons vreemd en we gaan graag elke uitdaging aan.

De Roosendaalse Comedie is ook betrokken bij De TOL-spektakels. Iets dat inmiddels uitgegroeid is tot een bekend theaterfenomeen.

De leden van De Roosendaalse Comedie bestaan uit: Bram van Arendonk, Sonja van den Biggelaar, Leo Bosters, Anton Bruglemans, Judith Castelijn, Jessica Heirbaut, Ellie Hoevenaars, Suzanne Laro, Anneke Lips-Wiers, Marco van Loon, Ron van Meel, Corine Molenschot Nienke Nederlof, Gijs de Rooij, Conny de Rooij-Schraauwen.

Voor meer informatie bekijk onze website en bezoek zeker ook onze facebookpagina. Like ons en we houden u op de hoogte van al onze activiteiten. We hopen u graag te mogen ontmoeten bij een van onze voorstellingen.

Sample title